Крильця по-азіатськи

Курячі крильця в соєвому соусі подають в мережах громадського харчування, магазинах і ресторанах. Ця страва прийшло до нас з Північної Америки. Крильця прийнято обсмажувати повністю в маслі - готувати у фритюрі.

Смачні крильця поєднуються з підливою і добавками. Часто на додаток використовують соєвий соус, куди для отримання пікантного смаку додають спеції і мед. Крильця поєднуються з більшістю напоїв. Найбільш популярний -пиво.

Поради з приготування курячих крилець:

Поради з приготування курячих крилець
-Купувати не заморожений, а охолоджений продукт. Так легше визначити, зіпсувалися крильця чи ні.

-Продивіться крильця з боків. У цій частині найбільше шкіри, вона горить при тривалій смаженні і може зіпсувати смак страви.

-Завжди маринуйте крильця перш, ніж почати їх смажити.

-Не шкодуйте рослинного масла, щоб отримати ті самі крильця золотого кольору.

- Курячі крильця можна не тільки смажити в олії. Їх успішно запікають у духовці, готують в аерогрилі і навіть на шампурах.



 

0 коммент.:

Дописати коментар

 

Блог Мірзажалолова Ю.А. Template by Ipietoon Cute Blog Design